A. İşmen Et Al. , "Sardalyanın (Sardina pilchardus, Walbaum, 1792) Bölgesel Önemi, Avcılığı, Biyolojisi ve Balıkçılık Yönetimi," In ÇANAKKALE’DE SU ÜRÜNLERİ, BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK , Ankara: Nobel Yayınevi, 2023, pp.57-71.
İşmen, A. Et Al. Sardalyanın (Sardina pilchardus, Walbaum, 1792) Bölgesel Önemi, Avcılığı, Biyolojisi ve Balıkçılık Yönetimi. 2023. In ÇANAKKALE’DE SU ÜRÜNLERİ, BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK , Nobel Yayınevi, Ankara, 57-71.
İşmen, A., Daban, İ. B., & Arslan İhsanoğlu, M., (2023). Sardalyanın (Sardina pilchardus, Walbaum, 1792) Bölgesel Önemi, Avcılığı, Biyolojisi ve Balıkçılık Yönetimi. ÇANAKKALE’DE SU ÜRÜNLERİ, BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK (pp.57-71), Ankara: Nobel Yayınevi.
İşmen, ALİ, İSMAİL BURAK DABAN, And MUKADDER ARSLAN İHSANOĞLU. "Sardalyanın (Sardina pilchardus, Walbaum, 1792) Bölgesel Önemi, Avcılığı, Biyolojisi ve Balıkçılık Yönetimi." In ÇANAKKALE’DE SU ÜRÜNLERİ, BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK , 57-71. Ankara: Nobel Yayınevi, 2023
İşmen, ALİ Et Al. "Sardalyanın (Sardina pilchardus, Walbaum, 1792) Bölgesel Önemi, Avcılığı, Biyolojisi ve Balıkçılık Yönetimi." ÇANAKKALE’DE SU ÜRÜNLERİ, BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK , Nobel Yayınevi, 2023, pp.57-71.
İşmen, A. Daban, İ. B. And Arslan İhsanoğlu, M. (2023) "Sardalyanın (Sardina pilchardus, Walbaum, 1792) Bölgesel Önemi, Avcılığı, Biyolojisi ve Balıkçılık Yönetimi", ÇANAKKALE’DE SU ÜRÜNLERİ, BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK . Ankara: Nobel Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={ALİ İŞMEN Et Al. }, chaptertitle={Sardalyanın (Sardina pilchardus, Walbaum, 1792) Bölgesel Önemi, Avcılığı, Biyolojisi ve Balıkçılık Yönetimi}, booktitle={ ÇANAKKALE’DE SU ÜRÜNLERİ, BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK}, publisher={Nobel Yayınevi}, city={Ankara},year={2023} }