G. YILMAZ And A. SÜNNETÇİOĞLU, "Sürdürülebilir Gastronomide Menü Yönetimi: Bursa İli Örneği," Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, pp.123-149, 2024
YILMAZ, G. And SÜNNETÇİOĞLU, A. 2024. Sürdürülebilir Gastronomide Menü Yönetimi: Bursa İli Örneği. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1 , 123-149.
YILMAZ, G., & SÜNNETÇİOĞLU, A., (2024). Sürdürülebilir Gastronomide Menü Yönetimi: Bursa İli Örneği. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, 123-149.
YILMAZ, GONCAGÜL, And AYŞE SÜNNETÇİOĞLU. "Sürdürülebilir Gastronomide Menü Yönetimi: Bursa İli Örneği," Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, 123-149, 2024
YILMAZ, GONCAGÜL And SÜNNETÇİOĞLU, AYŞE. "Sürdürülebilir Gastronomide Menü Yönetimi: Bursa İli Örneği." Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, pp.123-149, 2024
YILMAZ, G. And SÜNNETÇİOĞLU, A. (2024) . "Sürdürülebilir Gastronomide Menü Yönetimi: Bursa İli Örneği." Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, pp.123-149.
@article{article, author={GONCAGÜL YILMAZ And author={AYŞE SÜNNETÇİOĞLU}, title={Sürdürülebilir Gastronomide Menü Yönetimi: Bursa İli Örneği}, journal={Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi}, year=2024, pages={123-149} }