M. Hisar Et Al. , "Balık Yağı ile Güçlendirilmiş Mayonezin Duyusal Özellikleri," 2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU , Afyonkarahisar, Turkey, pp.16, 2023
Hisar, M. Et Al. 2023. Balık Yağı ile Güçlendirilmiş Mayonezin Duyusal Özellikleri. 2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU , (Afyonkarahisar, Turkey), 16.
Hisar, M., Ongan, Y. K., Çelen, C., Dinç, S. Ö., & Künili, İ. E., (2023). Balık Yağı ile Güçlendirilmiş Mayonezin Duyusal Özellikleri . 2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU (pp.16). Afyonkarahisar, Turkey
Hisar, Mahmut Et Al. "Balık Yağı ile Güçlendirilmiş Mayonezin Duyusal Özellikleri," 2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Turkey, 2023
Hisar, Mahmut Et Al. "Balık Yağı ile Güçlendirilmiş Mayonezin Duyusal Özellikleri." 2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU , Afyonkarahisar, Turkey, pp.16, 2023
Hisar, M. Et Al. (2023) . "Balık Yağı ile Güçlendirilmiş Mayonezin Duyusal Özellikleri." 2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU , Afyonkarahisar, Turkey, p.16.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mahmut Hisar Et Al. }, title={Balık Yağı ile Güçlendirilmiş Mayonezin Duyusal Özellikleri}, congress name={2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU}, city={Afyonkarahisar}, country={Turkey}, year={2023}, pages={16} }