Citation Formats
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. SAATCI, "Kültürel Miras Olarak Gastronomi," In Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi , Ankara: Detay Yayıncılık, 2016, pp.1-18.

SAATCI, G. Kültürel Miras Olarak Gastronomi. 2016. In Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi , Detay Yayıncılık, Ankara, 1-18.

SAATCI, G., (2016). Kültürel Miras Olarak Gastronomi. Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi (pp.1-18), Ankara: Detay Yayıncılık.

SAATCI, GENCAY. "Kültürel Miras Olarak Gastronomi." In Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi , 1-18. Ankara: Detay Yayıncılık, 2016

SAATCI, GENCAY. "Kültürel Miras Olarak Gastronomi." Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi , Detay Yayıncılık, 2016, pp.1-18.

SAATCI, G. (2016) "Kültürel Miras Olarak Gastronomi", Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi . Ankara: Detay Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={GENCAY SAATCI}, chaptertitle={Kültürel Miras Olarak Gastronomi}, booktitle={ Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2016} }