G. SAATCI, "Kültürel Miras Olarak Gastronomi," In Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi , Ankara: Detay Yayıncılık, 2016, pp.1-18.
SAATCI, G. Kültürel Miras Olarak Gastronomi. 2016. In Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi , Detay Yayıncılık, Ankara, 1-18.
SAATCI, G., (2016). Kültürel Miras Olarak Gastronomi. Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi (pp.1-18), Ankara: Detay Yayıncılık.
SAATCI, GENCAY. "Kültürel Miras Olarak Gastronomi." In Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi , 1-18. Ankara: Detay Yayıncılık, 2016
SAATCI, GENCAY. "Kültürel Miras Olarak Gastronomi." Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi , Detay Yayıncılık, 2016, pp.1-18.
SAATCI, G. (2016) "Kültürel Miras Olarak Gastronomi", Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={GENCAY SAATCI}, chaptertitle={Kültürel Miras Olarak Gastronomi}, booktitle={ Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2016} }