Ü. ÇARBUĞA Et Al. , "Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Tür İsimleri: Teori ve Uygulamadaki Farklılıklar Üzerine Bir Araştırma," Journal Of Tourism And Gastronomy Studies , vol.6, no.4, pp.482-495, 2018
ÇARBUĞA, Ü. Et Al. 2018. Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Tür İsimleri: Teori ve Uygulamadaki Farklılıklar Üzerine Bir Araştırma. Journal Of Tourism And Gastronomy Studies , vol.6, no.4 , 482-495.
ÇARBUĞA, Ü., SÜNNETÇİOĞLU, S., MERCAN, Ş. O., & ÖZKÖK, F., (2018). Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Tür İsimleri: Teori ve Uygulamadaki Farklılıklar Üzerine Bir Araştırma. Journal Of Tourism And Gastronomy Studies , vol.6, no.4, 482-495.
ÇARBUĞA, ÜMİT Et Al. "Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Tür İsimleri: Teori ve Uygulamadaki Farklılıklar Üzerine Bir Araştırma," Journal Of Tourism And Gastronomy Studies , vol.6, no.4, 482-495, 2018
ÇARBUĞA, ÜMİT Et Al. "Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Tür İsimleri: Teori ve Uygulamadaki Farklılıklar Üzerine Bir Araştırma." Journal Of Tourism And Gastronomy Studies , vol.6, no.4, pp.482-495, 2018
ÇARBUĞA, Ü. Et Al. (2018) . "Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Tür İsimleri: Teori ve Uygulamadaki Farklılıklar Üzerine Bir Araştırma." Journal Of Tourism And Gastronomy Studies , vol.6, no.4, pp.482-495.
@article{article, author={ÜMİT ÇARBUĞA Et Al. }, title={Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Tür İsimleri: Teori ve Uygulamadaki Farklılıklar Üzerine Bir Araştırma}, journal={Journal Of Tourism And Gastronomy Studies}, year=2018, pages={482-495} }