C. CANER, "Meyve ve Sebzelerin Ürün Kalitesini ve Raf Ömrünü Artırmak İçin Yenebilir Filmler ve Kaplamalar," Standart , vol.43, no.506, pp.40-44, 2004
CANER, C. 2004. Meyve ve Sebzelerin Ürün Kalitesini ve Raf Ömrünü Artırmak İçin Yenebilir Filmler ve Kaplamalar. Standart , vol.43, no.506 , 40-44.
CANER, C., (2004). Meyve ve Sebzelerin Ürün Kalitesini ve Raf Ömrünü Artırmak İçin Yenebilir Filmler ve Kaplamalar. Standart , vol.43, no.506, 40-44.
CANER, CENGİZ. "Meyve ve Sebzelerin Ürün Kalitesini ve Raf Ömrünü Artırmak İçin Yenebilir Filmler ve Kaplamalar," Standart , vol.43, no.506, 40-44, 2004
CANER, CENGİZ. "Meyve ve Sebzelerin Ürün Kalitesini ve Raf Ömrünü Artırmak İçin Yenebilir Filmler ve Kaplamalar." Standart , vol.43, no.506, pp.40-44, 2004
CANER, C. (2004) . "Meyve ve Sebzelerin Ürün Kalitesini ve Raf Ömrünü Artırmak İçin Yenebilir Filmler ve Kaplamalar." Standart , vol.43, no.506, pp.40-44.
@article{article, author={CENGİZ CANER}, title={Meyve ve Sebzelerin Ürün Kalitesini ve Raf Ömrünü Artırmak İçin Yenebilir Filmler ve Kaplamalar}, journal={Standart}, year=2004, pages={40-44} }