K. ÇELİK Et Al. , "3. Peynir Altı Suyu İşleme," In Süt sektöründe atık değerlendirme ve çevresel etkilerinin azaltılmasında yenilikçi yaklaşımlar , Çanakkale: Sonçağ, 2016, pp.35-63.
ÇELİK, K. Et Al. 3. Peynir Altı Suyu İşleme. 2016. In Süt sektöründe atık değerlendirme ve çevresel etkilerinin azaltılmasında yenilikçi yaklaşımlar , Sonçağ, Çanakkale, 35-63.
ÇELİK, K., YÜKSEL, Z., BAYTEKİN, H., & COŞKUN, B., (2016). 3. Peynir Altı Suyu İşleme. Süt sektöründe atık değerlendirme ve çevresel etkilerinin azaltılmasında yenilikçi yaklaşımlar (pp.35-63), Çanakkale: Sonçağ.
ÇELİK, KEMAL Et Al. "3. Peynir Altı Suyu İşleme." In Süt sektöründe atık değerlendirme ve çevresel etkilerinin azaltılmasında yenilikçi yaklaşımlar , 35-63. Çanakkale: Sonçağ, 2016
ÇELİK, KEMAL Et Al. "3. Peynir Altı Suyu İşleme." Süt sektöründe atık değerlendirme ve çevresel etkilerinin azaltılmasında yenilikçi yaklaşımlar , Sonçağ, 2016, pp.35-63.
ÇELİK, K. Et Al. (2016) "3. Peynir Altı Suyu İşleme", Süt sektöründe atık değerlendirme ve çevresel etkilerinin azaltılmasında yenilikçi yaklaşımlar . Çanakkale: Sonçağ.
@bookchapter{bookchapter, author ={KEMAL ÇELİK Et Al. }, chaptertitle={3. Peynir Altı Suyu İşleme}, booktitle={ Süt sektöründe atık değerlendirme ve çevresel etkilerinin azaltılmasında yenilikçi yaklaşımlar}, publisher={Sonçağ}, city={Çanakkale},year={2016} }