N. N. ZORBA, "Bağırsak Kaynaklı Bakteriler ve Probiyotikler," In Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdan çeviri , Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti, 2016, pp.193-209.
ZORBA, N. N. Bağırsak Kaynaklı Bakteriler ve Probiyotikler. 2016. In Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdan çeviri , Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti, Ankara, 193-209.
ZORBA, N. N., (2016). Bağırsak Kaynaklı Bakteriler ve Probiyotikler. Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdan çeviri (pp.193-209), Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.
ZORBA, NÜKHET. "Bağırsak Kaynaklı Bakteriler ve Probiyotikler." In Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdan çeviri , 193-209. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti, 2016
ZORBA, NÜKHET N. . "Bağırsak Kaynaklı Bakteriler ve Probiyotikler." Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdan çeviri , Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti, 2016, pp.193-209.
ZORBA, N. N. (2016) "Bağırsak Kaynaklı Bakteriler ve Probiyotikler", Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdan çeviri . Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.
@bookchapter{bookchapter, author ={NÜKHET NİLÜFER DEMİREL ZORBA}, chaptertitle={Bağırsak Kaynaklı Bakteriler ve Probiyotikler}, booktitle={ Temel Gıda Mikrobiyolojisi Fundamental Food Microbiology beşinci basımdan çeviri}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti}, city={Ankara},year={2016} }