A. Aydın Et Al. , "Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Probiyotik Zeytinyağı," 13. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.44, 2023
Aydın, A. Et Al. 2023. Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Probiyotik Zeytinyağı. 13. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 44.
Aydın, A., Uymaz Tezel, B., & Öğütcü, M., (2023). Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Probiyotik Zeytinyağı . 13. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.44). Ankara, Turkey
Aydın, Alper, BAŞAR UYMAZ TEZEL, And MUSTAFA ÖĞÜTCÜ. "Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Probiyotik Zeytinyağı," 13. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2023
Aydın, Alper Et Al. "Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Probiyotik Zeytinyağı." 13. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.44, 2023
Aydın, A. Uymaz Tezel, B. And Öğütcü, M. (2023) . "Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Probiyotik Zeytinyağı." 13. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.44.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Alper Aydın Et Al. }, title={Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Probiyotik Zeytinyağı}, congress name={13. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2023}, pages={44} }