B. EŞİTTİ, "The Outcomes of Molecular Gastronomy: The Perspectives of Chefs in Istanbul," Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Kocaeli, Turkey, pp.633-642, 2018
EŞİTTİ, B. 2018. The Outcomes of Molecular Gastronomy: The Perspectives of Chefs in Istanbul. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (Kocaeli, Turkey), 633-642.
EŞİTTİ, B., (2018). The Outcomes of Molecular Gastronomy: The Perspectives of Chefs in Istanbul . Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (pp.633-642). Kocaeli, Turkey
EŞİTTİ, BEKİR. "The Outcomes of Molecular Gastronomy: The Perspectives of Chefs in Istanbul," Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kocaeli, Turkey, 2018
EŞİTTİ, BEKİR. "The Outcomes of Molecular Gastronomy: The Perspectives of Chefs in Istanbul." Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Kocaeli, Turkey, pp.633-642, 2018
EŞİTTİ, B. (2018) . "The Outcomes of Molecular Gastronomy: The Perspectives of Chefs in Istanbul." Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Kocaeli, Turkey, pp.633-642.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BEKİR EŞİTTİ}, title={The Outcomes of Molecular Gastronomy: The Perspectives of Chefs in Istanbul}, congress name={Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi}, city={Kocaeli}, country={Turkey}, year={2018}, pages={633-642} }