Z. AYVAZ Et Al. , "Farklı Yoğunluktaki Ses Dalgalarının Vakum Ambalajlanmış Hamsi (Engraulis encrasicolus) Marinatının Rengine ve Raf Ömrüne Etkisinin Belirlenmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.3, pp.405, 2019
AYVAZ, Z. Et Al. 2019. Farklı Yoğunluktaki Ses Dalgalarının Vakum Ambalajlanmış Hamsi (Engraulis encrasicolus) Marinatının Rengine ve Raf Ömrüne Etkisinin Belirlenmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.3 , 405.
AYVAZ, Z., ÇAKIR, F., GÜNDÜZ, H., & Erdağ, M., (2019). Farklı Yoğunluktaki Ses Dalgalarının Vakum Ambalajlanmış Hamsi (Engraulis encrasicolus) Marinatının Rengine ve Raf Ömrüne Etkisinin Belirlenmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.3, 405.
AYVAZ, ZAYDE Et Al. "Farklı Yoğunluktaki Ses Dalgalarının Vakum Ambalajlanmış Hamsi (Engraulis encrasicolus) Marinatının Rengine ve Raf Ömrüne Etkisinin Belirlenmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.3, 405, 2019
AYVAZ, ZAYDE Et Al. "Farklı Yoğunluktaki Ses Dalgalarının Vakum Ambalajlanmış Hamsi (Engraulis encrasicolus) Marinatının Rengine ve Raf Ömrüne Etkisinin Belirlenmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.3, pp.405, 2019
AYVAZ, Z. Et Al. (2019) . "Farklı Yoğunluktaki Ses Dalgalarının Vakum Ambalajlanmış Hamsi (Engraulis encrasicolus) Marinatının Rengine ve Raf Ömrüne Etkisinin Belirlenmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.3, p.405.
@article{article, author={ZAYDE AYVAZ Et Al. }, title={Farklı Yoğunluktaki Ses Dalgalarının Vakum Ambalajlanmış Hamsi (Engraulis encrasicolus) Marinatının Rengine ve Raf Ömrüne Etkisinin Belirlenmesi}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2019, pages={405} }