Ç. ÖĞE And Y. YÜCEER, "Sütçülük Yan Ürünlerinin Fermente İçecek Olarak Değerlendirilmesi," 2. Çanakkale Tarımı Sempozyumu , Turkey, 2017
ÖĞE, Ç. And YÜCEER, Y. 2017. Sütçülük Yan Ürünlerinin Fermente İçecek Olarak Değerlendirilmesi. 2. Çanakkale Tarımı Sempozyumu , (Turkey).
ÖĞE, Ç., & YÜCEER, Y., (2017). Sütçülük Yan Ürünlerinin Fermente İçecek Olarak Değerlendirilmesi . 2. Çanakkale Tarımı Sempozyumu, Turkey
ÖĞE, ÇİSEM, And YONCA YÜCEER. "Sütçülük Yan Ürünlerinin Fermente İçecek Olarak Değerlendirilmesi," 2. Çanakkale Tarımı Sempozyumu, Turkey, 2017
ÖĞE, ÇİSEM And YÜCEER, YONCA. "Sütçülük Yan Ürünlerinin Fermente İçecek Olarak Değerlendirilmesi." 2. Çanakkale Tarımı Sempozyumu , Turkey, 2017
ÖĞE, Ç. And YÜCEER, Y. (2017) . "Sütçülük Yan Ürünlerinin Fermente İçecek Olarak Değerlendirilmesi." 2. Çanakkale Tarımı Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÇİSEM ÖĞE And author={YONCA YÜCEER}, title={Sütçülük Yan Ürünlerinin Fermente İçecek Olarak Değerlendirilmesi}, congress name={2. Çanakkale Tarımı Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}