N. Çakıcı Et Al. , "Gıda Endüstrisi Çalışanları ve Stafilokokal Gıda Zehirlenmeleri," Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.72, no.4, pp.337-350, 2015
Çakıcı, N. Et Al. 2015. Gıda Endüstrisi Çalışanları ve Stafilokokal Gıda Zehirlenmeleri. Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.72, no.4 , 337-350.
Çakıcı, N., Demirel Zorba, N. N., & Akçalı, A., (2015). Gıda Endüstrisi Çalışanları ve Stafilokokal Gıda Zehirlenmeleri. Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.72, no.4, 337-350.
Çakıcı, NESRİN, NÜKHET NİLÜFER DEMİREL ZORBA, And ALPER AKÇALI. "Gıda Endüstrisi Çalışanları ve Stafilokokal Gıda Zehirlenmeleri," Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.72, no.4, 337-350, 2015
Çakıcı, NESRİN Et Al. "Gıda Endüstrisi Çalışanları ve Stafilokokal Gıda Zehirlenmeleri." Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.72, no.4, pp.337-350, 2015
Çakıcı, N. Demirel Zorba, N. N. And Akçalı, A. (2015) . "Gıda Endüstrisi Çalışanları ve Stafilokokal Gıda Zehirlenmeleri." Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.72, no.4, pp.337-350.
@article{article, author={NESRİN ÇAKICI Et Al. }, title={Gıda Endüstrisi Çalışanları ve Stafilokokal Gıda Zehirlenmeleri}, journal={Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi}, year=2015, pages={337-350} }