C. ATAŞOĞLU Et Al. , "Süt Emen Oğlaklarda Probiyotik Tüketiminin İnce Barsağın Morfometrik YapısıÜzerine Etkileri," Ulusal Keçicilik Kongresi , vol.1, no.1, Çanakkale, Turkey, pp.292-294, 2010
ATAŞOĞLU, C. Et Al. 2010. Süt Emen Oğlaklarda Probiyotik Tüketiminin İnce Barsağın Morfometrik YapısıÜzerine Etkileri. Ulusal Keçicilik Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 292-294.
ATAŞOĞLU, C., AKBAĞ, H. I., GÜRKAN, M., HAYRETDAĞ, S., UZATICI, A., TÖLÜ, C., ... DAŞ, G.(2010). Süt Emen Oğlaklarda Probiyotik Tüketiminin İnce Barsağın Morfometrik YapısıÜzerine Etkileri . Ulusal Keçicilik Kongresi (pp.292-294). Çanakkale, Turkey
ATAŞOĞLU, CENGİZ Et Al. "Süt Emen Oğlaklarda Probiyotik Tüketiminin İnce Barsağın Morfometrik YapısıÜzerine Etkileri," Ulusal Keçicilik Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2010
ATAŞOĞLU, CENGİZ Et Al. "Süt Emen Oğlaklarda Probiyotik Tüketiminin İnce Barsağın Morfometrik YapısıÜzerine Etkileri." Ulusal Keçicilik Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.292-294, 2010
ATAŞOĞLU, C. Et Al. (2010) . "Süt Emen Oğlaklarda Probiyotik Tüketiminin İnce Barsağın Morfometrik YapısıÜzerine Etkileri." Ulusal Keçicilik Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.292-294.
@conferencepaper{conferencepaper, author={CENGİZ ATAŞOĞLU Et Al. }, title={Süt Emen Oğlaklarda Probiyotik Tüketiminin İnce Barsağın Morfometrik YapısıÜzerine Etkileri}, congress name={Ulusal Keçicilik Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2010}, pages={292-294} }