G. SAATCI Et Al. , "Toplum 5.0 ve Lojistik İlişkisinin Yiyecek-İçecekİşletmelerinde İncelenmesi," 1.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Konferansı , Sakarya, Turkey, 2018
SAATCI, G. Et Al. 2018. Toplum 5.0 ve Lojistik İlişkisinin Yiyecek-İçecekİşletmelerinde İncelenmesi. 1.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Konferansı , (Sakarya, Turkey).
SAATCI, G., DOĞDUBAY, M., & KARAKUŞ, F., (2018). Toplum 5.0 ve Lojistik İlişkisinin Yiyecek-İçecekİşletmelerinde İncelenmesi . 1.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Konferansı, Sakarya, Turkey
SAATCI, GENCAY, MURAT DOĞDUBAY, And FATMA KARAKUŞ. "Toplum 5.0 ve Lojistik İlişkisinin Yiyecek-İçecekİşletmelerinde İncelenmesi," 1.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Konferansı, Sakarya, Turkey, 2018
SAATCI, GENCAY Et Al. "Toplum 5.0 ve Lojistik İlişkisinin Yiyecek-İçecekİşletmelerinde İncelenmesi." 1.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Konferansı , Sakarya, Turkey, 2018
SAATCI, G. DOĞDUBAY, M. And KARAKUŞ, F. (2018) . "Toplum 5.0 ve Lojistik İlişkisinin Yiyecek-İçecekİşletmelerinde İncelenmesi." 1.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Konferansı , Sakarya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GENCAY SAATCI Et Al. }, title={Toplum 5.0 ve Lojistik İlişkisinin Yiyecek-İçecekİşletmelerinde İncelenmesi}, congress name={1.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Konferansı}, city={Sakarya}, country={Turkey}, year={2018}}