G. SAATCI And N. Ö. DEMİRAL, "Yöresel Yemeklerin Yiyecek-İçecek İşletmelerinin Menülerinde Yer Alma Düzeylerinin Belirlenmesi: Bozcaada Örneği," IWACT18 / Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, 2018
SAATCI, G. And DEMİRAL, N. Ö. 2018. Yöresel Yemeklerin Yiyecek-İçecek İşletmelerinin Menülerinde Yer Alma Düzeylerinin Belirlenmesi: Bozcaada Örneği. IWACT18 / Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , (Van, Turkey).
SAATCI, G., & DEMİRAL, N. Ö., (2018). Yöresel Yemeklerin Yiyecek-İçecek İşletmelerinin Menülerinde Yer Alma Düzeylerinin Belirlenmesi: Bozcaada Örneği . IWACT18 / Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Turkey
SAATCI, GENCAY, And NAHİDE ÖVGÜ DEMİRAL. "Yöresel Yemeklerin Yiyecek-İçecek İşletmelerinin Menülerinde Yer Alma Düzeylerinin Belirlenmesi: Bozcaada Örneği," IWACT18 / Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Turkey, 2018
SAATCI, GENCAY And DEMİRAL, NAHİDE Ö. . "Yöresel Yemeklerin Yiyecek-İçecek İşletmelerinin Menülerinde Yer Alma Düzeylerinin Belirlenmesi: Bozcaada Örneği." IWACT18 / Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, 2018
SAATCI, G. And DEMİRAL, N. Ö. (2018) . "Yöresel Yemeklerin Yiyecek-İçecek İşletmelerinin Menülerinde Yer Alma Düzeylerinin Belirlenmesi: Bozcaada Örneği." IWACT18 / Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GENCAY SAATCI And author={NAHİDE ÖVGÜ DEMİRAL}, title={Yöresel Yemeklerin Yiyecek-İçecek İşletmelerinin Menülerinde Yer Alma Düzeylerinin Belirlenmesi: Bozcaada Örneği}, congress name={IWACT18 / Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi}, city={Van}, country={Turkey}, year={2018}}