N. B. TUNCEL And N. YILMAZ, "Gıdaların Kurutulmasında Infrared Teknolojisinin Kullanımı," Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , Denizli, Turkey, pp.66, 2015
TUNCEL, N. B. And YILMAZ, N. 2015. Gıdaların Kurutulmasında Infrared Teknolojisinin Kullanımı. Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , (Denizli, Turkey), 66.
TUNCEL, N. B., & YILMAZ, N., (2015). Gıdaların Kurutulmasında Infrared Teknolojisinin Kullanımı . Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar (pp.66). Denizli, Turkey
TUNCEL, NECATİ, And NEŞE YILMAZ. "Gıdaların Kurutulmasında Infrared Teknolojisinin Kullanımı," Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Turkey, 2015
TUNCEL, NECATİ B. And YILMAZ, NEŞE. "Gıdaların Kurutulmasında Infrared Teknolojisinin Kullanımı." Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , Denizli, Turkey, pp.66, 2015
TUNCEL, N. B. And YILMAZ, N. (2015) . "Gıdaların Kurutulmasında Infrared Teknolojisinin Kullanımı." Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , Denizli, Turkey, p.66.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NECATİ BARIŞ TUNCEL And author={NEŞE YILMAZ}, title={Gıdaların Kurutulmasında Infrared Teknolojisinin Kullanımı}, congress name={Pamukkale 3. Gıda Sempozyumu- Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2015}, pages={66} }