G. YILDIZ TİRYAKİ, "Geleneksel Akdeniz Beslenme Modelinde Zeytinyağı polar Fenolik Bileşenleri ve Sağlık Açısından Önemi," Dünya Gıda , vol.8, pp.66-70, 2006
YILDIZ TİRYAKİ, G. 2006. Geleneksel Akdeniz Beslenme Modelinde Zeytinyağı polar Fenolik Bileşenleri ve Sağlık Açısından Önemi. Dünya Gıda , vol.8 , 66-70.
YILDIZ TİRYAKİ, G., (2006). Geleneksel Akdeniz Beslenme Modelinde Zeytinyağı polar Fenolik Bileşenleri ve Sağlık Açısından Önemi. Dünya Gıda , vol.8, 66-70.
YILDIZ TİRYAKİ, GÜLGÜN. "Geleneksel Akdeniz Beslenme Modelinde Zeytinyağı polar Fenolik Bileşenleri ve Sağlık Açısından Önemi," Dünya Gıda , vol.8, 66-70, 2006
YILDIZ TİRYAKİ, GÜLGÜN Y. . "Geleneksel Akdeniz Beslenme Modelinde Zeytinyağı polar Fenolik Bileşenleri ve Sağlık Açısından Önemi." Dünya Gıda , vol.8, pp.66-70, 2006
YILDIZ TİRYAKİ, G. (2006) . "Geleneksel Akdeniz Beslenme Modelinde Zeytinyağı polar Fenolik Bileşenleri ve Sağlık Açısından Önemi." Dünya Gıda , vol.8, pp.66-70.
@article{article, author={GÜLGÜN YILDIZ TİRYAKİ}, title={Geleneksel Akdeniz Beslenme Modelinde Zeytinyağı polar Fenolik Bileşenleri ve Sağlık Açısından Önemi}, journal={Dünya Gıda}, year=2006, pages={66-70} }