Ş. ÖZATAY Et Al. , "Zeytin Karasuyundan Mikrobiyal Kaynaklı Lakkaz Enzimi Üretimi," I. Zeytinyağı Üretiminde Çevre Sorunları ve Çözümleri Uluslararası Çalıştayı , vol.1, Balıkesir, Turkey, pp.246-259, 2002
ÖZATAY, Ş. Et Al. 2002. Zeytin Karasuyundan Mikrobiyal Kaynaklı Lakkaz Enzimi Üretimi. I. Zeytinyağı Üretiminde Çevre Sorunları ve Çözümleri Uluslararası Çalıştayı , (Balıkesir, Turkey), 246-259.
ÖZATAY, Ş., Sukan, S., Sargın, S., Vardar, F., DEMİREL ZORBA, N. N., & Karapınar, M., (2002). Zeytin Karasuyundan Mikrobiyal Kaynaklı Lakkaz Enzimi Üretimi . I. Zeytinyağı Üretiminde Çevre Sorunları ve Çözümleri Uluslararası Çalıştayı (pp.246-259). Balıkesir, Turkey
ÖZATAY, ŞEHNAZ Et Al. "Zeytin Karasuyundan Mikrobiyal Kaynaklı Lakkaz Enzimi Üretimi," I. Zeytinyağı Üretiminde Çevre Sorunları ve Çözümleri Uluslararası Çalıştayı, Balıkesir, Turkey, 2002
ÖZATAY, ŞEHNAZ Et Al. "Zeytin Karasuyundan Mikrobiyal Kaynaklı Lakkaz Enzimi Üretimi." I. Zeytinyağı Üretiminde Çevre Sorunları ve Çözümleri Uluslararası Çalıştayı , Balıkesir, Turkey, pp.246-259, 2002
ÖZATAY, Ş. Et Al. (2002) . "Zeytin Karasuyundan Mikrobiyal Kaynaklı Lakkaz Enzimi Üretimi." I. Zeytinyağı Üretiminde Çevre Sorunları ve Çözümleri Uluslararası Çalıştayı , Balıkesir, Turkey, pp.246-259.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞEHNAZ ÖZATAY Et Al. }, title={Zeytin Karasuyundan Mikrobiyal Kaynaklı Lakkaz Enzimi Üretimi}, congress name={I. Zeytinyağı Üretiminde Çevre Sorunları ve Çözümleri Uluslararası Çalıştayı}, city={Balıkesir}, country={Turkey}, year={2002}, pages={246-259} }