M. DOĞDUBAY And A. SÜNNETÇİOĞLU, "GASTRONOMİK KİMLİĞİN KORUNMASINDA COĞRAFİ İŞARETLEMENİN ROLÜ: İNEGÖL KÖFTESİ ÖRNEĞİ," Eko-gastronomi Dergisi , vol.1, no.2, pp.47-59, 2015
DOĞDUBAY, M. And SÜNNETÇİOĞLU, A. 2015. GASTRONOMİK KİMLİĞİN KORUNMASINDA COĞRAFİ İŞARETLEMENİN ROLÜ: İNEGÖL KÖFTESİ ÖRNEĞİ. Eko-gastronomi Dergisi , vol.1, no.2 , 47-59.
DOĞDUBAY, M., & SÜNNETÇİOĞLU, A., (2015). GASTRONOMİK KİMLİĞİN KORUNMASINDA COĞRAFİ İŞARETLEMENİN ROLÜ: İNEGÖL KÖFTESİ ÖRNEĞİ. Eko-gastronomi Dergisi , vol.1, no.2, 47-59.
DOĞDUBAY, MURAT, And AYŞE SÜNNETÇİOĞLU. "GASTRONOMİK KİMLİĞİN KORUNMASINDA COĞRAFİ İŞARETLEMENİN ROLÜ: İNEGÖL KÖFTESİ ÖRNEĞİ," Eko-gastronomi Dergisi , vol.1, no.2, 47-59, 2015
DOĞDUBAY, MURAT And SÜNNETÇİOĞLU, AYŞE. "GASTRONOMİK KİMLİĞİN KORUNMASINDA COĞRAFİ İŞARETLEMENİN ROLÜ: İNEGÖL KÖFTESİ ÖRNEĞİ." Eko-gastronomi Dergisi , vol.1, no.2, pp.47-59, 2015
DOĞDUBAY, M. And SÜNNETÇİOĞLU, A. (2015) . "GASTRONOMİK KİMLİĞİN KORUNMASINDA COĞRAFİ İŞARETLEMENİN ROLÜ: İNEGÖL KÖFTESİ ÖRNEĞİ." Eko-gastronomi Dergisi , vol.1, no.2, pp.47-59.
@article{article, author={MURAT DOĞDUBAY And author={AYŞE SÜNNETÇİOĞLU}, title={GASTRONOMİK KİMLİĞİN KORUNMASINDA COĞRAFİ İŞARETLEMENİN ROLÜ: İNEGÖL KÖFTESİ ÖRNEĞİ}, journal={Eko-gastronomi Dergisi}, year=2015, pages={47-59} }