Ç. PALA Et Al. , "Farklı keçi ırkı sütlerinden üretilen probiyotik ayranın karakteristik özellikleri," Akademik Gıda , vol.3, no.18, pp.43-46, 2005
PALA, Ç. Et Al. 2005. Farklı keçi ırkı sütlerinden üretilen probiyotik ayranın karakteristik özellikleri. Akademik Gıda , vol.3, no.18 , 43-46.
PALA, Ç., YÜCEER, Y., & PALA, A., (2005). Farklı keçi ırkı sütlerinden üretilen probiyotik ayranın karakteristik özellikleri. Akademik Gıda , vol.3, no.18, 43-46.
PALA, ÇİĞDEM, YONCA YÜCEER, And AKIN PALA. "Farklı keçi ırkı sütlerinden üretilen probiyotik ayranın karakteristik özellikleri," Akademik Gıda , vol.3, no.18, 43-46, 2005
PALA, ÇİĞDEM U. Et Al. "Farklı keçi ırkı sütlerinden üretilen probiyotik ayranın karakteristik özellikleri." Akademik Gıda , vol.3, no.18, pp.43-46, 2005
PALA, Ç. YÜCEER, Y. And PALA, A. (2005) . "Farklı keçi ırkı sütlerinden üretilen probiyotik ayranın karakteristik özellikleri." Akademik Gıda , vol.3, no.18, pp.43-46.
@article{article, author={ÇİĞDEM UYSAL PALA Et Al. }, title={Farklı keçi ırkı sütlerinden üretilen probiyotik ayranın karakteristik özellikleri}, journal={Akademik Gıda}, year=2005, pages={43-46} }