A. GÖKKUŞ, "Gübre ve herbisit uygulamalarının çayırların ot ve ham protein verimleri ile botanik kompozisyonlarına etkisi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.1, pp.59-79, 1989
GÖKKUŞ, A. 1989. Gübre ve herbisit uygulamalarının çayırların ot ve ham protein verimleri ile botanik kompozisyonlarına etkisi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.1 , 59-79.
GÖKKUŞ, A., (1989). Gübre ve herbisit uygulamalarının çayırların ot ve ham protein verimleri ile botanik kompozisyonlarına etkisi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.1, 59-79.
GÖKKUŞ, AHMET. "Gübre ve herbisit uygulamalarının çayırların ot ve ham protein verimleri ile botanik kompozisyonlarına etkisi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.1, 59-79, 1989
GÖKKUŞ, AHMET. "Gübre ve herbisit uygulamalarının çayırların ot ve ham protein verimleri ile botanik kompozisyonlarına etkisi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.1, pp.59-79, 1989
GÖKKUŞ, A. (1989) . "Gübre ve herbisit uygulamalarının çayırların ot ve ham protein verimleri ile botanik kompozisyonlarına etkisi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.1, pp.59-79.
@article{article, author={AHMET GÖKKUŞ}, title={Gübre ve herbisit uygulamalarının çayırların ot ve ham protein verimleri ile botanik kompozisyonlarına etkisi}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=1989, pages={59-79} }