M. ÇAVUŞOĞLU, "Akıllı Yiyecek-İçecek İşletme Uygulamalarının Gastronomi Turizmine Etkisi," In Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Ufuklar -2019 / Ekim – Cilt 3 , Ankara: Gece Kitaplığı, 2019, pp.295-315.
ÇAVUŞOĞLU, M. Akıllı Yiyecek-İçecek İşletme Uygulamalarının Gastronomi Turizmine Etkisi. 2019. In Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Ufuklar -2019 / Ekim – Cilt 3 , Gece Kitaplığı, Ankara, 295-315.
ÇAVUŞOĞLU, M., (2019). Akıllı Yiyecek-İçecek İşletme Uygulamalarının Gastronomi Turizmine Etkisi. Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Ufuklar -2019 / Ekim – Cilt 3 (pp.295-315), Ankara: Gece Kitaplığı.
ÇAVUŞOĞLU, MEHMET. "Akıllı Yiyecek-İçecek İşletme Uygulamalarının Gastronomi Turizmine Etkisi." In Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Ufuklar -2019 / Ekim – Cilt 3 , 295-315. Ankara: Gece Kitaplığı, 2019
ÇAVUŞOĞLU, MEHMET. "Akıllı Yiyecek-İçecek İşletme Uygulamalarının Gastronomi Turizmine Etkisi." Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Ufuklar -2019 / Ekim – Cilt 3 , Gece Kitaplığı, 2019, pp.295-315.
ÇAVUŞOĞLU, M. (2019) "Akıllı Yiyecek-İçecek İşletme Uygulamalarının Gastronomi Turizmine Etkisi", Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Ufuklar -2019 / Ekim – Cilt 3 . Ankara: Gece Kitaplığı.
@bookchapter{bookchapter, author ={MEHMET ÇAVUŞOĞLU}, chaptertitle={Akıllı Yiyecek-İçecek İşletme Uygulamalarının Gastronomi Turizmine Etkisi}, booktitle={ Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Ufuklar -2019 / Ekim – Cilt 3}, publisher={Gece Kitaplığı}, city={Ankara},year={2019} }