Y. COŞKUN Et Al. , "Güneydoğu Anadolu bölgesinde yetiştirilen farklı makarnalık buğday çeşitlerinin kalite yönünden değerlendirilmesinde b ve b renk değerlerinin kullanılabilirliğinin incelenmesi," HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.14, no.3, pp.25-29, 2010
COŞKUN, Y. Et Al. 2010. Güneydoğu Anadolu bölgesinde yetiştirilen farklı makarnalık buğday çeşitlerinin kalite yönünden değerlendirilmesinde b ve b renk değerlerinin kullanılabilirliğinin incelenmesi. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.14, no.3 , 25-29.
COŞKUN, Y., İLKHAN, A., KÖTEN, M., & COŞKUN, A., (2010). Güneydoğu Anadolu bölgesinde yetiştirilen farklı makarnalık buğday çeşitlerinin kalite yönünden değerlendirilmesinde b ve b renk değerlerinin kullanılabilirliğinin incelenmesi. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.14, no.3, 25-29.
COŞKUN, YALÇIN Et Al. "Güneydoğu Anadolu bölgesinde yetiştirilen farklı makarnalık buğday çeşitlerinin kalite yönünden değerlendirilmesinde b ve b renk değerlerinin kullanılabilirliğinin incelenmesi," HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.14, no.3, 25-29, 2010
COŞKUN, YALÇIN Et Al. "Güneydoğu Anadolu bölgesinde yetiştirilen farklı makarnalık buğday çeşitlerinin kalite yönünden değerlendirilmesinde b ve b renk değerlerinin kullanılabilirliğinin incelenmesi." HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.14, no.3, pp.25-29, 2010
COŞKUN, Y. Et Al. (2010) . "Güneydoğu Anadolu bölgesinde yetiştirilen farklı makarnalık buğday çeşitlerinin kalite yönünden değerlendirilmesinde b ve b renk değerlerinin kullanılabilirliğinin incelenmesi." HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.14, no.3, pp.25-29.
@article{article, author={YALÇIN COŞKUN Et Al. }, title={Güneydoğu Anadolu bölgesinde yetiştirilen farklı makarnalık buğday çeşitlerinin kalite yönünden değerlendirilmesinde b ve b renk değerlerinin kullanılabilirliğinin incelenmesi}, journal={HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2010, pages={25-29} }