N. B. TUNCEL, "Tuncel, B. 2005. Süt ve ürünlerindeki protein fraksiyonlarının kapiler elektroforez (CE) ile belirlenmesi.," AKADEMİK GIDA , vol.3, no.15, pp.8-11, 2005
TUNCEL, N. B. 2005. Tuncel, B. 2005. Süt ve ürünlerindeki protein fraksiyonlarının kapiler elektroforez (CE) ile belirlenmesi.. AKADEMİK GIDA , vol.3, no.15 , 8-11.
TUNCEL, N. B., (2005). Tuncel, B. 2005. Süt ve ürünlerindeki protein fraksiyonlarının kapiler elektroforez (CE) ile belirlenmesi.. AKADEMİK GIDA , vol.3, no.15, 8-11.
TUNCEL, NECATİ. "Tuncel, B. 2005. Süt ve ürünlerindeki protein fraksiyonlarının kapiler elektroforez (CE) ile belirlenmesi.," AKADEMİK GIDA , vol.3, no.15, 8-11, 2005
TUNCEL, NECATİ B. . "Tuncel, B. 2005. Süt ve ürünlerindeki protein fraksiyonlarının kapiler elektroforez (CE) ile belirlenmesi.." AKADEMİK GIDA , vol.3, no.15, pp.8-11, 2005
TUNCEL, N. B. (2005) . "Tuncel, B. 2005. Süt ve ürünlerindeki protein fraksiyonlarının kapiler elektroforez (CE) ile belirlenmesi.." AKADEMİK GIDA , vol.3, no.15, pp.8-11.
@article{article, author={NECATİ BARIŞ TUNCEL}, title={Tuncel, B. 2005. Süt ve ürünlerindeki protein fraksiyonlarının kapiler elektroforez (CE) ile belirlenmesi.}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2005, pages={8-11} }