N. Çakıcı And R. Eroğlu, "Halk Sağlığı Açısından Et Ve Et Ürünlerindeki Mikrobiyolojik Tehlikeler," 4th International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences , pp.267, 2022
Çakıcı, N. And Eroğlu, R. 2022. Halk Sağlığı Açısından Et Ve Et Ürünlerindeki Mikrobiyolojik Tehlikeler. 4th International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences , 267.
Çakıcı, N., & Eroğlu, R., (2022). Halk Sağlığı Açısından Et Ve Et Ürünlerindeki Mikrobiyolojik Tehlikeler . 4th International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences (pp.267).
Çakıcı, NESRİN, And Rabia Eroğlu. "Halk Sağlığı Açısından Et Ve Et Ürünlerindeki Mikrobiyolojik Tehlikeler," 4th International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences, 2022
Çakıcı, NESRİN And Eroğlu, Rabia. "Halk Sağlığı Açısından Et Ve Et Ürünlerindeki Mikrobiyolojik Tehlikeler." 4th International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences , pp.267, 2022
Çakıcı, N. And Eroğlu, R. (2022) . "Halk Sağlığı Açısından Et Ve Et Ürünlerindeki Mikrobiyolojik Tehlikeler." 4th International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences , p.267.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NESRİN ÇAKICI And author={Rabia Eroğlu}, title={Halk Sağlığı Açısından Et Ve Et Ürünlerindeki Mikrobiyolojik Tehlikeler}, congress name={4th International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences}, city={}, country={}, year={2022}, pages={267} }