M. YÜCEER, "Sıvı Yumurtada Ultrases Tekniği Kullanımının Ürünün Bazı Fiziksel ve Fonksiyonel Özellikleri Üzerindeki Etkisi," Gıda , vol.43, no.6, pp.1019-1029, 2018
YÜCEER, M. 2018. Sıvı Yumurtada Ultrases Tekniği Kullanımının Ürünün Bazı Fiziksel ve Fonksiyonel Özellikleri Üzerindeki Etkisi. Gıda , vol.43, no.6 , 1019-1029.
YÜCEER, M., (2018). Sıvı Yumurtada Ultrases Tekniği Kullanımının Ürünün Bazı Fiziksel ve Fonksiyonel Özellikleri Üzerindeki Etkisi. Gıda , vol.43, no.6, 1019-1029.
YÜCEER, MUHAMMED. "Sıvı Yumurtada Ultrases Tekniği Kullanımının Ürünün Bazı Fiziksel ve Fonksiyonel Özellikleri Üzerindeki Etkisi," Gıda , vol.43, no.6, 1019-1029, 2018
YÜCEER, MUHAMMED. "Sıvı Yumurtada Ultrases Tekniği Kullanımının Ürünün Bazı Fiziksel ve Fonksiyonel Özellikleri Üzerindeki Etkisi." Gıda , vol.43, no.6, pp.1019-1029, 2018
YÜCEER, M. (2018) . "Sıvı Yumurtada Ultrases Tekniği Kullanımının Ürünün Bazı Fiziksel ve Fonksiyonel Özellikleri Üzerindeki Etkisi." Gıda , vol.43, no.6, pp.1019-1029.
@article{article, author={MUHAMMED YÜCEER}, title={Sıvı Yumurtada Ultrases Tekniği Kullanımının Ürünün Bazı Fiziksel ve Fonksiyonel Özellikleri Üzerindeki Etkisi}, journal={Gıda}, year=2018, pages={1019-1029} }