Atıf Formatları
Sıvı Yumurtada Ultrases Tekniği Kullanımının Ürünün Bazı Fiziksel ve Fonksiyonel Özellikleri Üzerindeki Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. YÜCEER, "Sıvı Yumurtada Ultrases Tekniği Kullanımının Ürünün Bazı Fiziksel ve Fonksiyonel Özellikleri Üzerindeki Etkisi," Gıda , vol.43, no.6, pp.1019-1029, 2018

YÜCEER, M. 2018. Sıvı Yumurtada Ultrases Tekniği Kullanımının Ürünün Bazı Fiziksel ve Fonksiyonel Özellikleri Üzerindeki Etkisi. Gıda , vol.43, no.6 , 1019-1029.

YÜCEER, M., (2018). Sıvı Yumurtada Ultrases Tekniği Kullanımının Ürünün Bazı Fiziksel ve Fonksiyonel Özellikleri Üzerindeki Etkisi. Gıda , vol.43, no.6, 1019-1029.

YÜCEER, MUHAMMED. "Sıvı Yumurtada Ultrases Tekniği Kullanımının Ürünün Bazı Fiziksel ve Fonksiyonel Özellikleri Üzerindeki Etkisi," Gıda , vol.43, no.6, 1019-1029, 2018

YÜCEER, MUHAMMED. "Sıvı Yumurtada Ultrases Tekniği Kullanımının Ürünün Bazı Fiziksel ve Fonksiyonel Özellikleri Üzerindeki Etkisi." Gıda , vol.43, no.6, pp.1019-1029, 2018

YÜCEER, M. (2018) . "Sıvı Yumurtada Ultrases Tekniği Kullanımının Ürünün Bazı Fiziksel ve Fonksiyonel Özellikleri Üzerindeki Etkisi." Gıda , vol.43, no.6, pp.1019-1029.

@article{article, author={MUHAMMED YÜCEER}, title={Sıvı Yumurtada Ultrases Tekniği Kullanımının Ürünün Bazı Fiziksel ve Fonksiyonel Özellikleri Üzerindeki Etkisi}, journal={Gıda}, year=2018, pages={1019-1029} }