A. Semerci, "Süt Sığırcılığı İşletmelerinde Yem Tüketimi ve Yem Dönüşüm Oranının Belirlenmesi: Hatay İli Örneği," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, no.7, pp.1214-1223, 2022
Semerci, A. 2022. Süt Sığırcılığı İşletmelerinde Yem Tüketimi ve Yem Dönüşüm Oranının Belirlenmesi: Hatay İli Örneği. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, no.7 , 1214-1223.
Semerci, A., (2022). Süt Sığırcılığı İşletmelerinde Yem Tüketimi ve Yem Dönüşüm Oranının Belirlenmesi: Hatay İli Örneği. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, no.7, 1214-1223.
Semerci, ARİF. "Süt Sığırcılığı İşletmelerinde Yem Tüketimi ve Yem Dönüşüm Oranının Belirlenmesi: Hatay İli Örneği," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, no.7, 1214-1223, 2022
Semerci, ARİF. "Süt Sığırcılığı İşletmelerinde Yem Tüketimi ve Yem Dönüşüm Oranının Belirlenmesi: Hatay İli Örneği." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, no.7, pp.1214-1223, 2022
Semerci, A. (2022) . "Süt Sığırcılığı İşletmelerinde Yem Tüketimi ve Yem Dönüşüm Oranının Belirlenmesi: Hatay İli Örneği." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, no.7, pp.1214-1223.
@article{article, author={ARİF SEMERCİ}, title={Süt Sığırcılığı İşletmelerinde Yem Tüketimi ve Yem Dönüşüm Oranının Belirlenmesi: Hatay İli Örneği}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2022, pages={1214-1223} }