M. ŞEKER Et Al. , "Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Şeftali ve Nektarin Çeşitlerinde Aromatik Bileşenlerin İncelenmesi," Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.6, no.1, pp.62-67, 2012
ŞEKER, M. Et Al. 2012. Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Şeftali ve Nektarin Çeşitlerinde Aromatik Bileşenlerin İncelenmesi. Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.6, no.1 , 62-67.
ŞEKER, M., Kaçan, A., GÜR, E., EKİNCİ, N., & GÜNDOĞDU, M. A., (2012). Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Şeftali ve Nektarin Çeşitlerinde Aromatik Bileşenlerin İncelenmesi. Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.6, no.1, 62-67.
ŞEKER, MURAT Et Al. "Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Şeftali ve Nektarin Çeşitlerinde Aromatik Bileşenlerin İncelenmesi," Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.6, no.1, 62-67, 2012
ŞEKER, MURAT Et Al. "Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Şeftali ve Nektarin Çeşitlerinde Aromatik Bileşenlerin İncelenmesi." Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.6, no.1, pp.62-67, 2012
ŞEKER, M. Et Al. (2012) . "Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Şeftali ve Nektarin Çeşitlerinde Aromatik Bileşenlerin İncelenmesi." Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.6, no.1, pp.62-67.
@article{article, author={MURAT ŞEKER Et Al. }, title={Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Şeftali ve Nektarin Çeşitlerinde Aromatik Bileşenlerin İncelenmesi}, journal={Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi}, year=2012, pages={62-67} }