N. N. DEMİREL And M. KARAPINAR, "İzmir İli Piyasasında Satılan Bazı Peynirlerin Mikrobiyolojik Özellikleri," Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.391-398, 2002
DEMİREL, N. N. And KARAPINAR, M. 2002. İzmir İli Piyasasında Satılan Bazı Peynirlerin Mikrobiyolojik Özellikleri. Türkiye 7. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 391-398.
DEMİREL, N. N., & KARAPINAR, M., (2002). İzmir İli Piyasasında Satılan Bazı Peynirlerin Mikrobiyolojik Özellikleri . Türkiye 7. Gıda Kongresi (pp.391-398). Ankara, Turkey
DEMİREL, NÜKHET, And MEHMET KARAPINAR. "İzmir İli Piyasasında Satılan Bazı Peynirlerin Mikrobiyolojik Özellikleri," Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2002
DEMİREL, NÜKHET N. And KARAPINAR, MEHMET. "İzmir İli Piyasasında Satılan Bazı Peynirlerin Mikrobiyolojik Özellikleri." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.391-398, 2002
DEMİREL, N. N. And KARAPINAR, M. (2002) . "İzmir İli Piyasasında Satılan Bazı Peynirlerin Mikrobiyolojik Özellikleri." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.391-398.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NÜKHET NİLÜFER DEMİREL ZORBA And author={MEHMET KARAPINAR}, title={İzmir İli Piyasasında Satılan Bazı Peynirlerin Mikrobiyolojik Özellikleri}, congress name={Türkiye 7. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2002}, pages={391-398} }