Citation Formats
Tuzlanmış Sardalya (Sardina pilchardus) Balığından Ezme Üretimi Üzerine Bir Araştırma.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. ÇOLAKOĞLU Et Al. , "Tuzlanmış Sardalya (Sardina pilchardus) Balığından Ezme Üretimi Üzerine Bir Araştırma.," Dünya Gıda Dergisi , no.10, pp.46-51, 2010

ÇOLAKOĞLU, F. Et Al. 2010. Tuzlanmış Sardalya (Sardina pilchardus) Balığından Ezme Üretimi Üzerine Bir Araştırma.. Dünya Gıda Dergisi , no.10 , 46-51.

ÇOLAKOĞLU, F., ORMANCI, H. B., ÇAKIR, F., & KÜNİLİ, İ. E., (2010). Tuzlanmış Sardalya (Sardina pilchardus) Balığından Ezme Üretimi Üzerine Bir Araştırma.. Dünya Gıda Dergisi , no.10, 46-51.

ÇOLAKOĞLU, FATMA Et Al. "Tuzlanmış Sardalya (Sardina pilchardus) Balığından Ezme Üretimi Üzerine Bir Araştırma.," Dünya Gıda Dergisi , no.10, 46-51, 2010

ÇOLAKOĞLU, FATMA Et Al. "Tuzlanmış Sardalya (Sardina pilchardus) Balığından Ezme Üretimi Üzerine Bir Araştırma.." Dünya Gıda Dergisi , no.10, pp.46-51, 2010

ÇOLAKOĞLU, F. Et Al. (2010) . "Tuzlanmış Sardalya (Sardina pilchardus) Balığından Ezme Üretimi Üzerine Bir Araştırma.." Dünya Gıda Dergisi , no.10, pp.46-51.

@article{article, author={FATMA ÇOLAKOĞLU Et Al. }, title={Tuzlanmış Sardalya (Sardina pilchardus) Balığından Ezme Üretimi Üzerine Bir Araştırma.}, journal={Dünya Gıda Dergisi}, year=2010, pages={46-51} }