H. N. Çiftci Et Al. , "Farklı Rakımlarda Yetiştirilmiş Yenice Kırmızı Biberinin Kalite Değişimleri," International Journal of Innovative Approaches in Science Research , vol.7, no.2, pp.47-61, 2023
Çiftci, H. N. Et Al. 2023. Farklı Rakımlarda Yetiştirilmiş Yenice Kırmızı Biberinin Kalite Değişimleri. International Journal of Innovative Approaches in Science Research , vol.7, no.2 , 47-61.
Çiftci, H. N., Gündoğdu, M. A., Kaynaş, K., , , & , (2023). Farklı Rakımlarda Yetiştirilmiş Yenice Kırmızı Biberinin Kalite Değişimleri. International Journal of Innovative Approaches in Science Research , vol.7, no.2, 47-61.
Çiftci, HATİCE Et Al. "Farklı Rakımlarda Yetiştirilmiş Yenice Kırmızı Biberinin Kalite Değişimleri," International Journal of Innovative Approaches in Science Research , vol.7, no.2, 47-61, 2023
Çiftci, HATİCE N. Et Al. "Farklı Rakımlarda Yetiştirilmiş Yenice Kırmızı Biberinin Kalite Değişimleri." International Journal of Innovative Approaches in Science Research , vol.7, no.2, pp.47-61, 2023
Çiftci, H. N. Et Al. (2023) . "Farklı Rakımlarda Yetiştirilmiş Yenice Kırmızı Biberinin Kalite Değişimleri." International Journal of Innovative Approaches in Science Research , vol.7, no.2, pp.47-61.
@article{article, author={HATİCE NİHAN ÇİFTCİ Et Al. }, title={Farklı Rakımlarda Yetiştirilmiş Yenice Kırmızı Biberinin Kalite Değişimleri}, journal={International Journal of Innovative Approaches in Science Research}, year=2023, pages={47-61} }