G. Uran Et Al. , "“Farklı üzüm çeşitlerinden üretilen kırmızı şarapların durultulmasında yumurta akı kullanımı: Optimum dozajların belirlenmesi ve toplam monomerik antosiyaninler üzerine etkisi”," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, 2020
Uran, G. Et Al. 2020. “Farklı üzüm çeşitlerinden üretilen kırmızı şarapların durultulmasında yumurta akı kullanımı: Optimum dozajların belirlenmesi ve toplam monomerik antosiyaninler üzerine etkisi”. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey).
Uran, G., Çelebi Uzkuç, N. M., Bayhan, A., & Kırca Toklucu, A., (2020). “Farklı üzüm çeşitlerinden üretilen kırmızı şarapların durultulmasında yumurta akı kullanımı: Optimum dozajların belirlenmesi ve toplam monomerik antosiyaninler üzerine etkisi” . Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey
Uran, Gülsüm Et Al. "“Farklı üzüm çeşitlerinden üretilen kırmızı şarapların durultulmasında yumurta akı kullanımı: Optimum dozajların belirlenmesi ve toplam monomerik antosiyaninler üzerine etkisi”," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020
Uran, Gülsüm Et Al. "“Farklı üzüm çeşitlerinden üretilen kırmızı şarapların durultulmasında yumurta akı kullanımı: Optimum dozajların belirlenmesi ve toplam monomerik antosiyaninler üzerine etkisi”." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, 2020
Uran, G. Et Al. (2020) . "“Farklı üzüm çeşitlerinden üretilen kırmızı şarapların durultulmasında yumurta akı kullanımı: Optimum dozajların belirlenmesi ve toplam monomerik antosiyaninler üzerine etkisi”." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Gülsüm Uran Et Al. }, title={“Farklı üzüm çeşitlerinden üretilen kırmızı şarapların durultulmasında yumurta akı kullanımı: Optimum dozajların belirlenmesi ve toplam monomerik antosiyaninler üzerine etkisi”}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}}