E. Vatansever Et Al. , "BAZI TATLILARIN YAPIMINDA KULLANILAN COTTAGE, MASCARPONE, RİCOTTA VE QUARK PEYNİRLERİ," 7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Kastamonu, Turkey, pp.33-34, 2023
Vatansever, E. Et Al. 2023. BAZI TATLILARIN YAPIMINDA KULLANILAN COTTAGE, MASCARPONE, RİCOTTA VE QUARK PEYNİRLERİ. 7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (Kastamonu, Turkey), 33-34.
Vatansever, E., Yılmaz, G., & Yüksel, Z., (2023). BAZI TATLILARIN YAPIMINDA KULLANILAN COTTAGE, MASCARPONE, RİCOTTA VE QUARK PEYNİRLERİ . 7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (pp.33-34). Kastamonu, Turkey
Vatansever, Emre, Goncagül Yılmaz, And ZERRİN YÜKSEL. "BAZI TATLILARIN YAPIMINDA KULLANILAN COTTAGE, MASCARPONE, RİCOTTA VE QUARK PEYNİRLERİ," 7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kastamonu, Turkey, 2023
Vatansever, Emre Et Al. "BAZI TATLILARIN YAPIMINDA KULLANILAN COTTAGE, MASCARPONE, RİCOTTA VE QUARK PEYNİRLERİ." 7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Kastamonu, Turkey, pp.33-34, 2023
Vatansever, E. Yılmaz, G. And Yüksel, Z. (2023) . "BAZI TATLILARIN YAPIMINDA KULLANILAN COTTAGE, MASCARPONE, RİCOTTA VE QUARK PEYNİRLERİ." 7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Kastamonu, Turkey, pp.33-34.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Emre Vatansever Et Al. }, title={BAZI TATLILARIN YAPIMINDA KULLANILAN COTTAGE, MASCARPONE, RİCOTTA VE QUARK PEYNİRLERİ}, congress name={7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi}, city={Kastamonu}, country={Turkey}, year={2023}, pages={33-34} }