M. Teker Yıldız And O. Acar, "Determination of Salt Tolerance of Some Barley Varieties Based on Physiological and Biochemical Properties," Uluslararası tarım araştırmalarında yenilikçi yaklaşımlar dergisi (Online) , vol.6, no.4, pp.289-302, 2022
Teker Yıldız, M. And Acar, O. 2022. Determination of Salt Tolerance of Some Barley Varieties Based on Physiological and Biochemical Properties. Uluslararası tarım araştırmalarında yenilikçi yaklaşımlar dergisi (Online) , vol.6, no.4 , 289-302.
Teker Yıldız, M., & Acar, O., (2022). Determination of Salt Tolerance of Some Barley Varieties Based on Physiological and Biochemical Properties. Uluslararası tarım araştırmalarında yenilikçi yaklaşımlar dergisi (Online) , vol.6, no.4, 289-302.
Teker Yıldız, Müge, And OKAN ACAR. "Determination of Salt Tolerance of Some Barley Varieties Based on Physiological and Biochemical Properties," Uluslararası tarım araştırmalarında yenilikçi yaklaşımlar dergisi (Online) , vol.6, no.4, 289-302, 2022
Teker Yıldız, Müge T. And Acar, OKAN. "Determination of Salt Tolerance of Some Barley Varieties Based on Physiological and Biochemical Properties." Uluslararası tarım araştırmalarında yenilikçi yaklaşımlar dergisi (Online) , vol.6, no.4, pp.289-302, 2022
Teker Yıldız, M. And Acar, O. (2022) . "Determination of Salt Tolerance of Some Barley Varieties Based on Physiological and Biochemical Properties." Uluslararası tarım araştırmalarında yenilikçi yaklaşımlar dergisi (Online) , vol.6, no.4, pp.289-302.
@article{article, author={Müge Teker Yıldız And author={OKAN ACAR}, title={Determination of Salt Tolerance of Some Barley Varieties Based on Physiological and Biochemical Properties}, journal={Uluslararası tarım araştırmalarında yenilikçi yaklaşımlar dergisi (Online)}, year=2022, pages={289-302} }