M. Aksu Et Al. , "Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri İle İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği," II. Gastronomi Turizmi Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.29, 2017
Aksu, M. Et Al. 2017. Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri İle İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği. II. Gastronomi Turizmi Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 29.
Aksu, M., Gezen, A., & Özcan, S., (2017). Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri İle İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği . II. Gastronomi Turizmi Kongresi (pp.29). Çanakkale, Turkey
Aksu, MURAT, ASLI ÇETİNKAYA, And Sedef Özcan. "Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri İle İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği," II. Gastronomi Turizmi Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2017
Aksu, MURAT Et Al. "Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri İle İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği." II. Gastronomi Turizmi Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.29, 2017
Aksu, M. Gezen, A. And Özcan, S. (2017) . "Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri İle İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği." II. Gastronomi Turizmi Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.29.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MURAT AKSU Et Al. }, title={Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri İle İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği}, congress name={II. Gastronomi Turizmi Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2017}, pages={29} }