A. SÜNNETÇİOĞLU Et Al. , "Çevre Bilinçli Tüketici Davranışının Yeşil Otel Tercih Etme Niyeti Üzerindeki Rolü (The Role of Environmentally Conscious Consumer Behavior on the Intention to Choose the Green Hotel)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.1, pp.205-224, 2019
SÜNNETÇİOĞLU, A. Et Al. 2019. Çevre Bilinçli Tüketici Davranışının Yeşil Otel Tercih Etme Niyeti Üzerindeki Rolü (The Role of Environmentally Conscious Consumer Behavior on the Intention to Choose the Green Hotel). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.1 , 205-224.
SÜNNETÇİOĞLU, A., YILDIRIM, H. M., & ATAY, L., (2019). Çevre Bilinçli Tüketici Davranışının Yeşil Otel Tercih Etme Niyeti Üzerindeki Rolü (The Role of Environmentally Conscious Consumer Behavior on the Intention to Choose the Green Hotel). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.1, 205-224.
SÜNNETÇİOĞLU, AYŞE, HACI MEHMET YILDIRIM, And LÜTFİ ATAY. "Çevre Bilinçli Tüketici Davranışının Yeşil Otel Tercih Etme Niyeti Üzerindeki Rolü (The Role of Environmentally Conscious Consumer Behavior on the Intention to Choose the Green Hotel)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.1, 205-224, 2019
SÜNNETÇİOĞLU, AYŞE Et Al. "Çevre Bilinçli Tüketici Davranışının Yeşil Otel Tercih Etme Niyeti Üzerindeki Rolü (The Role of Environmentally Conscious Consumer Behavior on the Intention to Choose the Green Hotel)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.1, pp.205-224, 2019
SÜNNETÇİOĞLU, A. YILDIRIM, H. M. And ATAY, L. (2019) . "Çevre Bilinçli Tüketici Davranışının Yeşil Otel Tercih Etme Niyeti Üzerindeki Rolü (The Role of Environmentally Conscious Consumer Behavior on the Intention to Choose the Green Hotel)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.1, pp.205-224.
@article{article, author={AYŞE SÜNNETÇİOĞLU Et Al. }, title={Çevre Bilinçli Tüketici Davranışının Yeşil Otel Tercih Etme Niyeti Üzerindeki Rolü (The Role of Environmentally Conscious Consumer Behavior on the Intention to Choose the Green Hotel)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2019, pages={205-224} }