Citation Formats
Farklı Sulama Suyu Tuzluluk Seviyelerinin Sakız Fasulyesi (Cyamopsis tetraganoloba)’nin Çimlenmesi Üzerine Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. AKÇAMAN Et Al. , "Farklı Sulama Suyu Tuzluluk Seviyelerinin Sakız Fasulyesi (Cyamopsis tetraganoloba)’nin Çimlenmesi Üzerine Etkileri," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, pp.130-137, 2017

AKÇAMAN, N. Et Al. 2017. Farklı Sulama Suyu Tuzluluk Seviyelerinin Sakız Fasulyesi (Cyamopsis tetraganoloba)’nin Çimlenmesi Üzerine Etkileri. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2 , 130-137.

AKÇAMAN, N., TAŞ, İ., & COŞKUN, Y., (2017). Farklı Sulama Suyu Tuzluluk Seviyelerinin Sakız Fasulyesi (Cyamopsis tetraganoloba)’nin Çimlenmesi Üzerine Etkileri. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, 130-137.

AKÇAMAN, NESLİHAN, İSMAİL TAŞ, And YALÇIN COŞKUN. "Farklı Sulama Suyu Tuzluluk Seviyelerinin Sakız Fasulyesi (Cyamopsis tetraganoloba)’nin Çimlenmesi Üzerine Etkileri," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, 130-137, 2017

AKÇAMAN, NESLİHAN Et Al. "Farklı Sulama Suyu Tuzluluk Seviyelerinin Sakız Fasulyesi (Cyamopsis tetraganoloba)’nin Çimlenmesi Üzerine Etkileri." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, pp.130-137, 2017

AKÇAMAN, N. TAŞ, İ. And COŞKUN, Y. (2017) . "Farklı Sulama Suyu Tuzluluk Seviyelerinin Sakız Fasulyesi (Cyamopsis tetraganoloba)’nin Çimlenmesi Üzerine Etkileri." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, pp.130-137.

@article{article, author={NESLİHAN AKÇAMAN Et Al. }, title={Farklı Sulama Suyu Tuzluluk Seviyelerinin Sakız Fasulyesi (Cyamopsis tetraganoloba)’nin Çimlenmesi Üzerine Etkileri}, journal={Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi}, year=2017, pages={130-137} }