B. YAPICI, "Meriçli Yapıcı, B. ve Barut, N. B., 2003, Manisanın Salihli İlçesinde Üretilen Ekmeklerin Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri," Gıda Teknolojisi Dergisi , no.1, pp.77-83, 1996
YAPICI, B. 1996. Meriçli Yapıcı, B. ve Barut, N. B., 2003, Manisanın Salihli İlçesinde Üretilen Ekmeklerin Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri. Gıda Teknolojisi Dergisi , no.1 , 77-83.
YAPICI, B., (1996). Meriçli Yapıcı, B. ve Barut, N. B., 2003, Manisanın Salihli İlçesinde Üretilen Ekmeklerin Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri. Gıda Teknolojisi Dergisi , no.1, 77-83.
YAPICI, BİNNUR. "Meriçli Yapıcı, B. ve Barut, N. B., 2003, Manisanın Salihli İlçesinde Üretilen Ekmeklerin Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri," Gıda Teknolojisi Dergisi , no.1, 77-83, 1996
YAPICI, BİNNUR. "Meriçli Yapıcı, B. ve Barut, N. B., 2003, Manisanın Salihli İlçesinde Üretilen Ekmeklerin Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri." Gıda Teknolojisi Dergisi , no.1, pp.77-83, 1996
YAPICI, B. (1996) . "Meriçli Yapıcı, B. ve Barut, N. B., 2003, Manisanın Salihli İlçesinde Üretilen Ekmeklerin Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri." Gıda Teknolojisi Dergisi , no.1, pp.77-83.
@article{article, author={BİNNUR YAPICI}, title={Meriçli Yapıcı, B. ve Barut, N. B., 2003, Manisanın Salihli İlçesinde Üretilen Ekmeklerin Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri}, journal={Gıda Teknolojisi Dergisi}, year=1996, pages={77-83} }