G. BÜTÜN And F. S. YALÇIN, "Üniversite Öğrencilerinin Hazır Gıdalarda Kullanılan E-Kodlu Maddelere Yönelik Bilgi Ve Görüşlerinin İncelenmesi," Uluslar Arası V. Turkcess Eğitim Ve Sosyal Bilimler Kongresi , İstanbul, Turkey, 2019
BÜTÜN, G. And YALÇIN, F. S. 2019. Üniversite Öğrencilerinin Hazır Gıdalarda Kullanılan E-Kodlu Maddelere Yönelik Bilgi Ve Görüşlerinin İncelenmesi. Uluslar Arası V. Turkcess Eğitim Ve Sosyal Bilimler Kongresi , (İstanbul, Turkey).
BÜTÜN, G., & YALÇIN, F. S., (2019). Üniversite Öğrencilerinin Hazır Gıdalarda Kullanılan E-Kodlu Maddelere Yönelik Bilgi Ve Görüşlerinin İncelenmesi . Uluslar Arası V. Turkcess Eğitim Ve Sosyal Bilimler Kongresi, İstanbul, Turkey
BÜTÜN, GİZEM, And FEHİME SEVİL YALÇIN. "Üniversite Öğrencilerinin Hazır Gıdalarda Kullanılan E-Kodlu Maddelere Yönelik Bilgi Ve Görüşlerinin İncelenmesi," Uluslar Arası V. Turkcess Eğitim Ve Sosyal Bilimler Kongresi, İstanbul, Turkey, 2019
BÜTÜN, GİZEM And YALÇIN, FEHİME S. . "Üniversite Öğrencilerinin Hazır Gıdalarda Kullanılan E-Kodlu Maddelere Yönelik Bilgi Ve Görüşlerinin İncelenmesi." Uluslar Arası V. Turkcess Eğitim Ve Sosyal Bilimler Kongresi , İstanbul, Turkey, 2019
BÜTÜN, G. And YALÇIN, F. S. (2019) . "Üniversite Öğrencilerinin Hazır Gıdalarda Kullanılan E-Kodlu Maddelere Yönelik Bilgi Ve Görüşlerinin İncelenmesi." Uluslar Arası V. Turkcess Eğitim Ve Sosyal Bilimler Kongresi , İstanbul, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GİZEM BÜTÜN And author={FEHİME SEVİL YALÇIN}, title={Üniversite Öğrencilerinin Hazır Gıdalarda Kullanılan E-Kodlu Maddelere Yönelik Bilgi Ve Görüşlerinin İncelenmesi}, congress name={Uluslar Arası V. Turkcess Eğitim Ve Sosyal Bilimler Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2019}}