M. AY Et Al. , "‘Pistacia terebinthus Meyvesi Özütlerinin Sekonder Metabolitleri ve Antioksidan Etkinliğinin İncelenmesi’," XIX. Ulusal Kimya Kongresi , Aydın, Turkey, pp.56, 2005
AY, M. Et Al. 2005. ‘Pistacia terebinthus Meyvesi Özütlerinin Sekonder Metabolitleri ve Antioksidan Etkinliğinin İncelenmesi’. XIX. Ulusal Kimya Kongresi , (Aydın, Turkey), 56.
AY, M., Bilici, A., SArıkürkçü, C., Topçu, G., HARMANDAR, M., & Karslı SEMİZ, D., (2005). ‘Pistacia terebinthus Meyvesi Özütlerinin Sekonder Metabolitleri ve Antioksidan Etkinliğinin İncelenmesi’ . XIX. Ulusal Kimya Kongresi (pp.56). Aydın, Turkey
AY, MEHMET Et Al. "‘Pistacia terebinthus Meyvesi Özütlerinin Sekonder Metabolitleri ve Antioksidan Etkinliğinin İncelenmesi’," XIX. Ulusal Kimya Kongresi, Aydın, Turkey, 2005
AY, MEHMET Et Al. "‘Pistacia terebinthus Meyvesi Özütlerinin Sekonder Metabolitleri ve Antioksidan Etkinliğinin İncelenmesi’." XIX. Ulusal Kimya Kongresi , Aydın, Turkey, pp.56, 2005
AY, M. Et Al. (2005) . "‘Pistacia terebinthus Meyvesi Özütlerinin Sekonder Metabolitleri ve Antioksidan Etkinliğinin İncelenmesi’." XIX. Ulusal Kimya Kongresi , Aydın, Turkey, p.56.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET AY Et Al. }, title={‘Pistacia terebinthus Meyvesi Özütlerinin Sekonder Metabolitleri ve Antioksidan Etkinliğinin İncelenmesi’}, congress name={XIX. Ulusal Kimya Kongresi}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2005}, pages={56} }