S. ÖZDİKMENLİ TEPELİ And N. N. ZORBA, "Taze Sebze ve Meyvelerin Mikrobiyal Yükünü Azaltma Yöntemleri ve Bazı Uygulamaların Etkinliklerinin Karşılaştırılması," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2009
ÖZDİKMENLİ TEPELİ, S. And ZORBA, N. N. 2009. Taze Sebze ve Meyvelerin Mikrobiyal Yükünü Azaltma Yöntemleri ve Bazı Uygulamaların Etkinliklerinin Karşılaştırılması. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey).
ÖZDİKMENLİ TEPELİ, S., & ZORBA, N. N., (2009). Taze Sebze ve Meyvelerin Mikrobiyal Yükünü Azaltma Yöntemleri ve Bazı Uygulamaların Etkinliklerinin Karşılaştırılması . 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey
ÖZDİKMENLİ TEPELİ, SEDA, And NÜKHET NİLÜFER DEMİREL ZORBA. "Taze Sebze ve Meyvelerin Mikrobiyal Yükünü Azaltma Yöntemleri ve Bazı Uygulamaların Etkinliklerinin Karşılaştırılması," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2009
ÖZDİKMENLİ TEPELİ, SEDA Ö. And ZORBA, NÜKHET N. . "Taze Sebze ve Meyvelerin Mikrobiyal Yükünü Azaltma Yöntemleri ve Bazı Uygulamaların Etkinliklerinin Karşılaştırılması." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2009
ÖZDİKMENLİ TEPELİ, S. And ZORBA, N. N. (2009) . "Taze Sebze ve Meyvelerin Mikrobiyal Yükünü Azaltma Yöntemleri ve Bazı Uygulamaların Etkinliklerinin Karşılaştırılması." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEDA ÖZDİKMENLİ TEPELİ And author={NÜKHET NİLÜFER DEMİREL ZORBA}, title={Taze Sebze ve Meyvelerin Mikrobiyal Yükünü Azaltma Yöntemleri ve Bazı Uygulamaların Etkinliklerinin Karşılaştırılması}, congress name={6. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2009}}