Z. YÜKSEL And Y. K. Erdem, "Gıda Endüstrisinde Transglutaminaz Uygulamaları: 1- Enzimin Genel Özellikleri," Gıda (The Journal of Food) , pp.287-292, 2007
YÜKSEL, Z. And Erdem, Y. K. 2007. Gıda Endüstrisinde Transglutaminaz Uygulamaları: 1- Enzimin Genel Özellikleri. Gıda (The Journal of Food) , 287-292.
YÜKSEL, Z., & Erdem, Y. K., (2007). Gıda Endüstrisinde Transglutaminaz Uygulamaları: 1- Enzimin Genel Özellikleri. Gıda (The Journal of Food) , 287-292.
YÜKSEL, ZERRİN, And Yaşar Kemal Erdem. "Gıda Endüstrisinde Transglutaminaz Uygulamaları: 1- Enzimin Genel Özellikleri," Gıda (The Journal of Food) , 287-292, 2007
YÜKSEL, ZERRİN And Erdem, Yaşar K. . "Gıda Endüstrisinde Transglutaminaz Uygulamaları: 1- Enzimin Genel Özellikleri." Gıda (The Journal of Food) , pp.287-292, 2007
YÜKSEL, Z. And Erdem, Y. K. (2007) . "Gıda Endüstrisinde Transglutaminaz Uygulamaları: 1- Enzimin Genel Özellikleri." Gıda (The Journal of Food) , pp.287-292.
@article{article, author={ZERRİN YÜKSEL And author={Yaşar Kemal Erdem}, title={Gıda Endüstrisinde Transglutaminaz Uygulamaları: 1- Enzimin Genel Özellikleri}, journal={Gıda (The Journal of Food)}, year=2007, pages={287-292} }