N. YILMAZ And N. B. TUNCEL, "Pirinç Kepeği: Kompozisyonu, Acılaşma Sorunu, Gıdalarda Kullanımı ve Fizyolojik Etkileri," AKADEMİK GIDA , vol.9, no.3, pp.46-52, 2011
YILMAZ, N. And TUNCEL, N. B. 2011. Pirinç Kepeği: Kompozisyonu, Acılaşma Sorunu, Gıdalarda Kullanımı ve Fizyolojik Etkileri. AKADEMİK GIDA , vol.9, no.3 , 46-52.
YILMAZ, N., & TUNCEL, N. B., (2011). Pirinç Kepeği: Kompozisyonu, Acılaşma Sorunu, Gıdalarda Kullanımı ve Fizyolojik Etkileri. AKADEMİK GIDA , vol.9, no.3, 46-52.
YILMAZ, NEŞE, And NECATİ BARIŞ TUNCEL. "Pirinç Kepeği: Kompozisyonu, Acılaşma Sorunu, Gıdalarda Kullanımı ve Fizyolojik Etkileri," AKADEMİK GIDA , vol.9, no.3, 46-52, 2011
YILMAZ, NEŞE Y. And TUNCEL, NECATİ B. . "Pirinç Kepeği: Kompozisyonu, Acılaşma Sorunu, Gıdalarda Kullanımı ve Fizyolojik Etkileri." AKADEMİK GIDA , vol.9, no.3, pp.46-52, 2011
YILMAZ, N. And TUNCEL, N. B. (2011) . "Pirinç Kepeği: Kompozisyonu, Acılaşma Sorunu, Gıdalarda Kullanımı ve Fizyolojik Etkileri." AKADEMİK GIDA , vol.9, no.3, pp.46-52.
@article{article, author={NEŞE YILMAZ TUNCEL And author={NECATİ BARIŞ TUNCEL}, title={Pirinç Kepeği: Kompozisyonu, Acılaşma Sorunu, Gıdalarda Kullanımı ve Fizyolojik Etkileri}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2011, pages={46-52} }