H. TURAN Et Al. , "Mutfak Şeflerinin Füzyon Mutfağa Yönelik Görüşleri ve Çanakkale İline Ait Yöresel Gıdalar İle Füzyon Mutfak Önerileri," Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , vol.23, no.2, pp.332-358, 2020
TURAN, H. Et Al. 2020. Mutfak Şeflerinin Füzyon Mutfağa Yönelik Görüşleri ve Çanakkale İline Ait Yöresel Gıdalar İle Füzyon Mutfak Önerileri. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , vol.23, no.2 , 332-358.
TURAN, H., BAŞARAN, G., AYDUĞ, İ., BAYESEN, D., & SÜNNETÇİOĞLU, S., (2020). Mutfak Şeflerinin Füzyon Mutfağa Yönelik Görüşleri ve Çanakkale İline Ait Yöresel Gıdalar İle Füzyon Mutfak Önerileri. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , vol.23, no.2, 332-358.
TURAN, HABİBE Et Al. "Mutfak Şeflerinin Füzyon Mutfağa Yönelik Görüşleri ve Çanakkale İline Ait Yöresel Gıdalar İle Füzyon Mutfak Önerileri," Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , vol.23, no.2, 332-358, 2020
TURAN, HABİBE Et Al. "Mutfak Şeflerinin Füzyon Mutfağa Yönelik Görüşleri ve Çanakkale İline Ait Yöresel Gıdalar İle Füzyon Mutfak Önerileri." Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , vol.23, no.2, pp.332-358, 2020
TURAN, H. Et Al. (2020) . "Mutfak Şeflerinin Füzyon Mutfağa Yönelik Görüşleri ve Çanakkale İline Ait Yöresel Gıdalar İle Füzyon Mutfak Önerileri." Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , vol.23, no.2, pp.332-358.
@article{article, author={HABİBE TURAN Et Al. }, title={Mutfak Şeflerinin Füzyon Mutfağa Yönelik Görüşleri ve Çanakkale İline Ait Yöresel Gıdalar İle Füzyon Mutfak Önerileri}, journal={Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi}, year=2020, pages={332-358} }