M. AKSU Et Al. , "Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri İle İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, pp.125-137, 2017
AKSU, M. Et Al. 2017. Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri İle İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2 , 125-137.
AKSU, M., GEZEN, A., & ÖZCAN, S., (2017). Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri İle İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, 125-137.
AKSU, MURAT, ASLI ÇETİNKAYA, And SEDEF ÖZCAN. "Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri İle İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, 125-137, 2017
AKSU, MURAT Et Al. "Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri İle İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, pp.125-137, 2017
AKSU, M. GEZEN, A. And ÖZCAN, S. (2017) . "Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri İle İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, pp.125-137.
@article{article, author={MURAT AKSU Et Al. }, title={Turistlerin Yöresel Mutfak Tercihleri İle İlgili Bir Araştırma: Bozcaada Örneği}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2017, pages={125-137} }