Ş. ÖZATAY, "Ezine Peynirciliği ve Coğrafi İşaretlemenin Önemi," Food Sektör Dergisi , vol.1, pp.72-73, 2012
ÖZATAY, Ş. 2012. Ezine Peynirciliği ve Coğrafi İşaretlemenin Önemi. Food Sektör Dergisi , vol.1 , 72-73.
ÖZATAY, Ş., (2012). Ezine Peynirciliği ve Coğrafi İşaretlemenin Önemi. Food Sektör Dergisi , vol.1, 72-73.
ÖZATAY, ŞEHNAZ. "Ezine Peynirciliği ve Coğrafi İşaretlemenin Önemi," Food Sektör Dergisi , vol.1, 72-73, 2012
ÖZATAY, ŞEHNAZ. "Ezine Peynirciliği ve Coğrafi İşaretlemenin Önemi." Food Sektör Dergisi , vol.1, pp.72-73, 2012
ÖZATAY, Ş. (2012) . "Ezine Peynirciliği ve Coğrafi İşaretlemenin Önemi." Food Sektör Dergisi , vol.1, pp.72-73.
@article{article, author={ŞEHNAZ ÖZATAY}, title={Ezine Peynirciliği ve Coğrafi İşaretlemenin Önemi}, journal={Food Sektör Dergisi}, year=2012, pages={72-73} }