N. ÇAKICI Et Al. , "Food industry employees and staphylococcal food poisoning Gida endüstrisi çalisanlari ve stafilokokal gida zehirlenmeleri," Turk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.72, no.4, pp.337-350, 2015
ÇAKICI, N. Et Al. 2015. Food industry employees and staphylococcal food poisoning Gida endüstrisi çalisanlari ve stafilokokal gida zehirlenmeleri. Turk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.72, no.4 , 337-350.
ÇAKICI, N., DEMİREL ZORBA, N. N., & AKÇALI, A., (2015). Food industry employees and staphylococcal food poisoning Gida endüstrisi çalisanlari ve stafilokokal gida zehirlenmeleri. Turk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.72, no.4, 337-350.
ÇAKICI, NESRİN, NÜKHET NİLÜFER DEMİREL ZORBA, And ALPER AKÇALI. "Food industry employees and staphylococcal food poisoning Gida endüstrisi çalisanlari ve stafilokokal gida zehirlenmeleri," Turk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.72, no.4, 337-350, 2015
ÇAKICI, NESRİN Et Al. "Food industry employees and staphylococcal food poisoning Gida endüstrisi çalisanlari ve stafilokokal gida zehirlenmeleri." Turk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.72, no.4, pp.337-350, 2015
ÇAKICI, N. DEMİREL ZORBA, N. N. And AKÇALI, A. (2015) . "Food industry employees and staphylococcal food poisoning Gida endüstrisi çalisanlari ve stafilokokal gida zehirlenmeleri." Turk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.72, no.4, pp.337-350.
@article{article, author={NESRİN ÇAKICI Et Al. }, title={Food industry employees and staphylococcal food poisoning Gida endüstrisi çalisanlari ve stafilokokal gida zehirlenmeleri}, journal={Turk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi}, year=2015, pages={337-350} }