A. E. BİLİS And G. TOK, "Değişen Yemek Kültüründe Televizyon Faktörü: Yemek ve Tarif Programları Üzerine Bir İnceleme," 11th International Ceommunication in The New World Congress , New York, United States Of America, pp.88-97, 2023
BİLİS, A. E. And TOK, G. 2023. Değişen Yemek Kültüründe Televizyon Faktörü: Yemek ve Tarif Programları Üzerine Bir İnceleme. 11th International Ceommunication in The New World Congress , (New York, United States Of America), 88-97.
BİLİS, A. E., & TOK, G., (2023). Değişen Yemek Kültüründe Televizyon Faktörü: Yemek ve Tarif Programları Üzerine Bir İnceleme . 11th International Ceommunication in The New World Congress (pp.88-97). New York, United States Of America
BİLİS, ALİ, And GÜLCE TOK. "Değişen Yemek Kültüründe Televizyon Faktörü: Yemek ve Tarif Programları Üzerine Bir İnceleme," 11th International Ceommunication in The New World Congress, New York, United States Of America, 2023
BİLİS, ALİ E. And TOK, GÜLCE. "Değişen Yemek Kültüründe Televizyon Faktörü: Yemek ve Tarif Programları Üzerine Bir İnceleme." 11th International Ceommunication in The New World Congress , New York, United States Of America, pp.88-97, 2023
BİLİS, A. E. And TOK, G. (2023) . "Değişen Yemek Kültüründe Televizyon Faktörü: Yemek ve Tarif Programları Üzerine Bir İnceleme." 11th International Ceommunication in The New World Congress , New York, United States Of America, pp.88-97.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ALİ EMRE BİLİS And author={GÜLCE TOK}, title={Değişen Yemek Kültüründe Televizyon Faktörü: Yemek ve Tarif Programları Üzerine Bir İnceleme}, congress name={11th International Ceommunication in The New World Congress}, city={New York}, country={United States Of America}, year={2023}, pages={88-97} }