E. ŞAKALAR Et Al. , "Gıda ürünlerinde insan DNA miktarı ile hijyenik kalite arasındaki ilişki," 5.Food Safety Congress , İstanbul, Turkey, 2015
ŞAKALAR, E. Et Al. 2015. Gıda ürünlerinde insan DNA miktarı ile hijyenik kalite arasındaki ilişki. 5.Food Safety Congress , (İstanbul, Turkey).
ŞAKALAR, E., ATAŞOĞLU, C., AKAR, E., & ÖZÇIRAK ERGÜN, Ş., (2015). Gıda ürünlerinde insan DNA miktarı ile hijyenik kalite arasındaki ilişki . 5.Food Safety Congress, İstanbul, Turkey
ŞAKALAR, ERGÜN Et Al. "Gıda ürünlerinde insan DNA miktarı ile hijyenik kalite arasındaki ilişki," 5.Food Safety Congress, İstanbul, Turkey, 2015
ŞAKALAR, ERGÜN Et Al. "Gıda ürünlerinde insan DNA miktarı ile hijyenik kalite arasındaki ilişki." 5.Food Safety Congress , İstanbul, Turkey, 2015
ŞAKALAR, E. Et Al. (2015) . "Gıda ürünlerinde insan DNA miktarı ile hijyenik kalite arasındaki ilişki." 5.Food Safety Congress , İstanbul, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ERGÜN ŞAKALAR Et Al. }, title={Gıda ürünlerinde insan DNA miktarı ile hijyenik kalite arasındaki ilişki}, congress name={5.Food Safety Congress}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}}